Sănătate Miracol pentru un bebeluș născut prematur! A supraviețuit, deși avea doar 400g
Miracol pentru un bebeluș născut prematur! A supraviețuit, deși avea doar 400g

Un adevărat miracol pentru cel mai mic bebeluș din lume. A supraviețuit, cu toate că s-a născut cu o greutate de numai 400 de grame. Era cât o tabletă de ciocolată și avea piciorușele cât degetul opozabil al tatălui.

De ce? Cea mai păroasă femeie din lume și-a găsit jumătatea! Cum arată fata, după ce s-a ras
Cea mai păroasă femeie din lume și-a găsit jumătatea! Cum arată fata, după ce s-a ras

O adolescentă din Thailanda a fost catalogată Cartea Recordurilor drept cea mai păroasă femeie din lume. Fata s-a născut cu un sindrom rar care îi provoacă o pilozitate facială extremă. La scurt timp ce a ales să se radă și să-și arate adevăratul chip, ea și-a găsit jumătatea și s-a căsătorit.

De ce? Tonul vocii și cât de repede vorbești îți dă de gol inteligența
Tonul vocii și cât de repede vorbești îți dă de gol inteligența

Ți-a spus cineva vreodată că ești mai deștept decât pari? Fără îndoială, ceilalți oameni oameni te pot percepe ca fiind mai puțin inteligent, mai ales atunci când nu ai avut șansa de a-ți face cunoscută inteligența.

De ce? Au făcut Crăciunul în pielea goală
Au făcut Crăciunul în pielea goală

Afară erau 3˚C, iar în restaurant lumea se plimba în pielea goală! Aşa arăta seara din Ajunul Crăciunului la restaurantul O’Naturel din centrul capitalei Franţei. Doar 40 de nudişti din întreaga ţară au făcut imposibilul să petreacă sărbătorile în pielea goală.

De ce? Asa ar arata planeta pamant dupa o caldura globala ( FOTO )
Asa ar arata planeta pamant dupa o caldura globala ( FOTO )

Nord-Americanul Joel Krebs,a creat o lista de imagini prin care putem intelege,cit de urata poate fi planeta pamint dupa un impact cu caldura globala...

Sănătate Un bărbat a bătut un copil pentru că a deschis mai devreme cadoul de Crăciun
Un bărbat a bătut un copil pentru că a deschis mai devreme cadoul de Crăciun

Caz şocant în Oklahoma, SUA. O mamă şi-a găsit copilul plin de răni şi vânătăi când a ajuns acasă de la muncă. Micuţul de cinci ani fusese bătut de iubitul femeii, iar motivul este unul halucinant. Copilul deschisese mai devreme unul dintre cadourile sale de Crăciun.

De ce? Cum a apărut tradiția coroniței de Crăciun
Cum a apărut tradiția coroniței de Crăciun

De mai bine de 500 de ani, în fiecare duminică din perioada de Advent (1-24 decembrie) se aprinde câte o lumânare. Obiceiul a fost iniţiat de protestanţii din nordul Germaniei, iar mai târziu acesta a fost preluat şi de catolici.

De ce? Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de CRĂCIUN. Ce nu ai voie să faci în Ajunul Crăciunului
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de CRĂCIUN. Ce nu ai voie să faci în Ajunul Crăciunului

Ultimele pregătiri pentru Crăciun sunt pe ultima sută de metri, iar în această seară sărbătorim Ajunul Crăciunului. Iată câteva tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Ajun.

De ce? Atenție la materialele pirotehnice! Ce trebuie să cunoașteți înainte să le procurați
Atenție la materialele pirotehnice! Ce trebuie să cunoașteți înainte să le procurați

În perioada sărbătorilor de iarnă, se utilizează abundent articolele pirotehnice de divertisment, precum și articolele de scenă. Întru prevenirea incidentelor cauzate de procurarea și utilizarea materialelor pirotehnice, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței vine cu următoarele recomandări:

De ce? Zece locuri UIMITOARE de pe Terra care ar putea dispărea
Zece locuri UIMITOARE de pe Terra care ar putea dispărea

Numeroase studii au arătat că ridicarea nivelului mărilor şi oceanelor şi defrişarea masivă a pădurilor reprezintă un pericol imens pentru Terra şi pentru oameni.

Curiozităţi Momentul în care berea va fi chiar „recomandată” şoferilor se apropie. Descoperirea de ultim moment a oamenilor de ştiinţă
Momentul în care berea va fi chiar „recomandată” şoferilor se apropie. Descoperirea de ultim moment a oamenilor de ştiinţă

Preţul combustibilului pare să crească de la o zi la alta, iar rezervele naturale scad, motiv pentru care lumea ştiinţifică este în căutare de alternative. Găsirea unor surse surstenabile care să poată fi folosite pe termen lung este necesară.

Curiozităţi De ce nu trebuie să pui lămâie în apa plată
De ce nu trebuie să pui lămâie în apa plată

Apa plata cu lămâie este o băutură care a făcut istorie. Nu doar apa plată pare mai bună cu o felie de lămâie în ea, ci şi ceaiul, apa minerală sau băuturi alcoolice.

Curiozităţi De ce bărbații sunt mai sensibili la răceală decât femeile
De ce bărbații sunt mai sensibili la răceală decât femeile

Dacă vei mai auzi vreun bărbat care se plânge de unele simptome ar trebui să-l crezi pe cuvânt și să nu te gândești că exagerează. Cel puțin așa spune un studiu.

Noutati din Filme O gaşcă de hoţi din India a săpat un tunel de opt metri pentru a jefui o bancă
O gaşcă de hoţi din India a săpat un tunel de opt metri pentru a jefui o bancă

O gaşcă de hoţi din oraşul indian Mumbai a refuit o bancă guvernamentală după ce a reuşit să între săpând un tunel lung de opt metri. Toată operaţiunea le-a luat mai bine de patru luni, relatează BBC. Citeste mai mult: adev.ro/ozfu7e

Noutati din Filme Imaginile care au șocat omenirea! Au privit neputincioși la agonia acestui urs polar
Imaginile care au șocat omenirea! Au privit neputincioși la agonia acestui urs polar

Imaginea unui fotograf a făcut înconjurul lumii prin intermediul rețelelor de socializare și televiziunilor. Fotograful a surprins un urs polar înfometat, costeliv, care trage să moară din cauza lipsei de hrană. Acestea sunt efectele încălzirii globale: chiar și în luna decembrie, unele regiuni din nordul extrem sunt încă lipsite de gheață și de animale care ar fi trebuit să echilibreze lanțul trofic.

1-15 16-30 31-41
search
Join now
Categorii
Relații
Sănătate
Frumusete
Dieta & Fitness
Vedete
De ce?
URMĂREȘTE-NE
Advert
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0